Hírek

2024.01.03. Vehír.
https://www.vehir.hu/cikk/72004-a-reklamugynoksegrol-diohejban-mit-csinalnak-ok-pontosan?
 
A reklámügynökségről dióhéjban. Mit csinálnak ők pontosan?
 
Ha röviden szeretnénk válaszolni, akkor minden olyan tevékenység hozzájuk tartozik, melynek célja a promóció, a látványos bemutatás – az, hogy egy termékre, szolgáltatásra vagy magára a márkára felhívja a potenciális fogyasztók figyelmét. Léteznek olyan ügynökségek, melyek a teljes marketing- és reklámtevékenységnek csupán egy részével foglalkoznak – például közösségi média-menedzsmenttel,míg mások teljes szolgáltatást nyújtanak a megbízóiknak.
 
Az ügynökségek rendszeresen figyelemmel kísérik a médiafogyasztási szokások változásait, a legfontosabb online trendeket, így segíteni tudnak a cégeknek abban, hogy milyen eszközökkel, milyen felületeken érhetik el leghatékonyabban a célcsoportokat.
 
Modern marketing megoldásokat kínálnak ügyfeleiknek.
 
A siker záloga az erős márkában rejlik. Brandépítésben szerzett tudásukat arra fordítják, hogy a cégek márkáját és üzeneteit a lehető legoptimálisabb módon juttassák el a célközönségnek. Folyamatosan együtt működnek a cégekkel azért, hogy a márka digitális- és közösségi médiában való állandó jelenlétével a vásárlókat a megfelelő pillanatában érjék el a számukra legrelevánsabb üzenettel.
 
Tartalomfejlesztés, kommunikáció, design, stílus, esztétika, egyediség.
 
Ugray Adriánnak hívnak, print és online reklámok szervezésével, tervezésével, készítésével, cégek kommunikációjával foglalkozom több, mint 25 éve Veszprémben és Veszprém megyében. Munkám során széles körű és értékes tapasztalatokat szereztem a vállalkozások arculatának, valamint hirdetési felületeinek megalkotásában és megjelenítésében.
 
A hosszú gyakorlati és folyamatos tanulási időszak alatt elsajátítottam a reklámszakma minden létező ágát, különös tekintettel az olvasóhoz, fogyasztóhoz, felhasználóhoz kerülő direkt üzenetekre. Vállalkozásomban felkészült, képzett szakemberek dolgoznak, kreatív csapatommal egyedülálló, cégre és tevékenységre szabott megoldásokat kínálunk kezdő és már működő cégek számára, hogy a megjelenésük figyelemfelhívó és hatékony legyen.
 
Ugray Design Stúdió
+36 30 957 1240
www.ugraystudio.hu
 
Tartalomkészítés, reklám, fotó: https://ugraystudio.hu/
 
Edzés, és télapó ünnepség után Bedő Zoltánnal a Continental tesztpályán
ŠKODA Piedl
Tartalomkészítés, reklám, fotó: https://ugraystudio.hu/
 
Az első havas napon a veszprémi Toyotánál Beussal, aki a munkában is a társam...
Toyota Veszprém Tartalomkészítés, reklám, fotó: https://ugraystudio.hu/
Mikor mindenhol mikulásokkal találkoztam... 
 
Így volt ez a Veszp - Jég Kft-nél is, ahol egy nagyon jó kis közösség, jó kis csapat dolgozik együtt!
Tartalomkészítés, reklám, fotó: https://ugraystudio.hu/
 
 
 
 
Kiváló cégek, kiváló közösségek! Köszönöm a meghívásokat!
I.D.S. Kft. Veszp-Jég Kft.
 
Tartalomkészítés, reklám, fotó: https://ugraystudio.hu/